Co-Founder

Hicham Dassaa

Hicham Dassaa, Co-Founder SCAV-IT

Ontmoet Onze Medeoprichter en Co-founder

Bij SCAV-IT hebben we het geluk om een leider te hebben die niet alleen een diepgaande kennis van sales en IT bezit, maar ook een ongeëvenaarde passie voor het bouwen van innovatieve oplossingen en het leiden van teams naar succes. Maak kennis met onze medeoprichter en co-founder, [Naam], een expert in zowel sales als IT met een bewezen staat van dienst in het creëren van waarde voor onze klanten en het stimuleren van groei binnen onze organisatie.

Een Veelzijdige Loopbaan:

Hicham begon zijn carrière als accountmanager bij Misco Nederland, waar hij de fijne kneepjes van het vak leerde op het gebied van klantrelaties, sales en het identificeren van zakelijke kansen. Zijn pad leidde hem vervolgens door een reeks IT-gerelateerde functies, waarbij hij expertise opdeed in systeembeheer, helpdeskondersteuning, projectmanagement en meer. Door zijn brede ervaring begrijpt [Naam] als geen ander hoe IT-oplossingen kunnen worden ingezet om echte bedrijfsproblemen op te lossen en waarde toe te voegen aan organisaties van elke omvang.

Een Visionaire Leider:

Als medeoprichter van SCAV-IT is Hicham een visionaire leider die gedreven wordt door innovatie en groei. Zijn vermogen om strategieën te ontwikkelen, teams te motiveren en de visie van ons bedrijf te realiseren, heeft ons geholpen om uit te groeien tot een toonaangevende speler in de IT-dienstverlening. Door zijn inspirerende leiderschap en ongeëvenaarde expertise blijft [Naam] ons leiden naar nieuwe hoogten, waarbij hij de belofte van SCAV-IT om hoogwaardige IT-oplossingen te leveren aan onze klanten hoog in het vaandel houdt.

Een Bron van Waarde:

Met Hicham aan het roer kunnen klanten erop vertrouwen dat ze samenwerken met een expert die niet alleen hun behoeften begrijpt, maar ook de kennis en ervaring heeft om ze te vervullen. Of het nu gaat om het vinden van op maat gemaakte IT-oplossingen, het ontwikkelen van strategische partnerships of het leiden van complexe projecten, [Naam] is een betrouwbare bron van waarde die altijd klaar staat om onze klanten te ondersteunen bij hun zakelijke doelen.

Maak Vandaag Kennis met Hicham:

Als u meer wilt weten over Hicham en zijn visie voor SCAV-IT, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We zijn er trots op om Hicham als co-founder te hebben en kijken ernaar uit om samen met hem onze klanten te blijven ondersteunen en groeien.

“Bij SCAV-IT stellen we onze klanten centraal, en dat is geen strategie, maar een overtuiging.”

Neem contact met ons op

Partner op met ons en laat ons u volledig ontzorgen

Altijd klaar voor onze klanten! Vertel ons over uw IT-zorgen via ons contactformulier, en wij zorgen voor de rest.
Uw gemoedsrust is onze missie!

Uw voordelen:
Onze werkwijze
1

Grondige discovery van uw behoeften en doelen.

2

Gedetailleerd implementatieplan op maat.

3

Inrichting van uw infrastructuur volgens plan.

Plan een kennismakingsgesprek