Onze Werkwijze

Onze Werkwijze

Dit is hoe wij ons richten op uw succes.

Onze Werkwijze Foto SCAV-IT

Stap 1 - Beleid

Gezamenlijk definiëren we het ICT-beleid op basis van de beoogde bedrijfsdoelstellingen om te bepalen welke rol ICT moet spelen voor de kernactiviteiten van het bedrijf.

Stap 2 - Advies

Met deze informatie stellen we een advies op over passende IT-oplossingen die bijdragen aan het behalen van deze doelstellingen.

Onze Werkwijze Foto SCAV-IT

Stap 3 - Voorbereiding

In een heldere roadmap wordt vervolgens aangegeven welke stappen nodig zijn om te komen te het gewenste resultaat.

Stap 4 - Implementatie

Met een zorgvuldig geplande projectmatige aanpak zetten we stap voor stap de uitgestippelde routekaart om in concrete acties en resultaten, waarbij we nauwlettend de voortgang bewaken en eventuele obstakels proactief aanpakken om het succes van het project te verzekeren.

Onze Werkwijze Foto SCAV-IT

Stap 5 - Beheer

Nadat de routekaart succesvol is geïmplementeerd, waarborgen we met professioneel beheer dat de vernieuwde omgeving operationeel blijft, en nemen we proactieve maatregelen om eventuele uitdagingen het hoofd te bieden en de voortdurende efficiëntie te waarborgen.

Waarom ons

Bij SCAV-IT begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, en daarom bieden we op maat gemaakte ICT-oplossingen om de operationele efficiëntie te verbeteren. Met een projectmatige aanpak begeleiden we onze klanten door het proces van planning, implementatie en beheer van hun ICT-transformatie. Ons toegewijde team van professionals zorgt voor een vlotte overgang naar de nieuwe infrastructuur en biedt continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat de systemen operationeel blijven. Als partner streven we naar het succes van onze klanten en bieden we betrouwbare en proactieve diensten om hun doelstellingen te bereiken. Met SCAV-IT aan hun zijde kunnen bedrijven met vertrouwen de toekomst tegemoet zien.

Onze kernwaarden

Onze cultuur is gebaseerd op vier kernattributen die ons onderscheiden van onze concurrentie.

Klantgerichtheid

We zijn toegewijd aan het begrijpen van de unieke behoeften van onze klanten en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die hun verwachtingen overtreffen.

Betrouwbaarheid

Onze klanten kunnen altijd op ons rekenen. We leveren hoogwaardige diensten en ondersteuning, en we houden ons aan onze beloften, waardoor we een vertrouwde partner zijn voor langdurige relaties.

Innovatie

We omarmen voortdurende verbetering en blijven streven naar innovatieve oplossingen die onze klanten helpen om hun doelstellingen te bereiken en een voorsprong te behouden in een steeds veranderend technologisch landschap.

Samenwerking

We geloven in de kracht van samenwerking, zowel intern als met onze klanten. Door nauw samen te werken, kunnen we de beste resultaten behalen en gezamenlijk successen vieren.

Een team opgebouwd op ervaring.

We blijven ons nationaal netwerk verder uitbreiden door een levendig team samen te stellen met zowel eersteklas service als technische vaardigheden.

Neem contact met ons op

Partner op met ons en laat ons u volledig ontzorgen

Altijd klaar voor onze klanten! Vertel ons over uw IT-zorgen via ons contactformulier, en wij zorgen voor de rest.
Uw gemoedsrust is onze missie!

Uw voordelen:
Onze werkwijze
1

Grondige discovery van uw behoeften en doelen.

2

Gedetailleerd implementatieplan op maat.

3

Inrichting van uw infrastructuur volgens plan.

Plan een kennismakingsgesprek