SCAV-IT Founders

Leer ons beter kennen

Ons personeel heeft een breed scala aan IT-ervaring, evenals diverse branche-erkende certificeringen.

Uw doelstelingen zijn ook die van ons, lees meer over de collega’s die u tewoord zullen staan. 

Ontmoet ons team

Ontmoet Onze Medeoprichter en Co-founder

Bij SCAV-IT hebben we het geluk om een leider te hebben die niet alleen een diepgaande kennis van sales en IT bezit, maar ook een ongeëvenaarde passie voor het bouwen van innovatieve oplossingen en het leiden van teams naar succes. Maak kennis met onze medeoprichter en co-founder, Hicham, een expert in zowel sales als IT met een bewezen staat van dienst in het creëren van waarde voor onze klanten en het stimuleren van groei binnen onze organisatie.

Een Veelzijdige Loopbaan:

Hicham begon zijn carrière als accountmanager bij Misco Nederland, waar hij de fijne kneepjes van het vak leerde op het gebied van klantrelaties, sales en het identificeren van zakelijke kansen. Zijn pad leidde hem vervolgens door een reeks IT-gerelateerde functies, waarbij hij expertise opdeed in systeembeheer, helpdeskondersteuning, projectmanagement en meer. Door zijn brede ervaring begrijpt Hicham als geen ander hoe IT-oplossingen kunnen worden ingezet om echte bedrijfsproblemen op te lossen en waarde toe te voegen aan organisaties van elke omvang.

Een Visionaire Leider:

Als medeoprichter van SCAV-IT is Hicham een visionaire leider die gedreven wordt door innovatie en groei. Zijn vermogen om strategieën te ontwikkelen, teams te motiveren en de visie van ons bedrijf te realiseren, heeft ons geholpen om uit te groeien tot een toonaangevende speler in de IT-dienstverlening. Door zijn inspirerende leiderschap en ongeëvenaarde expertise blijft [Naam] ons leiden naar nieuwe hoogten, waarbij hij de belofte van SCAV-IT om hoogwaardige IT-oplossingen te leveren aan onze klanten hoog in het vaandel houdt.

Een Bron van Waarde:

Met Hicham aan het roer kunnen klanten erop vertrouwen dat ze samenwerken met een expert die niet alleen hun behoeften begrijpt, maar ook de kennis en ervaring heeft om ze te vervullen. Of het nu gaat om het vinden van op maat gemaakte IT-oplossingen, het ontwikkelen van strategische partnerships of het leiden van complexe projecten, Hicham is een betrouwbare bron van waarde die altijd klaar staat om onze klanten te ondersteunen bij hun zakelijke doelen.

Maak Vandaag Kennis met Hicham:

Als u meer wilt weten over Hicham en zijn visie voor SCAV-IT, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. We zijn er trots op om Hicham als co-founder te hebben en kijken ernaar uit om samen met hem onze klanten te blijven ondersteunen en groeien.

Ontmoet Onze Medeoprichter en Co-founder

Bij SCAV-IT hebben we het voorrecht om een leider te hebben die niet alleen meer dan 10 jaar ervaring heeft in de IT, maar zich ook heeft bewezen als een expert op het gebied van Office 365, Microsoft Azure en beveiliging. Maak kennis met onze medeoprichter en co-founder, Clint. Met zijn uitgebreide ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team.Een Veelzijdige Loopbaan:

Clint begon zijn loopbaan bij Fujitsu, waar hij dienst deed bij de wereldwijd gevestigde klant Friesland Campina. Daar kreeg hij de kans om het vak echt te leren kennen en deed hij zijn eerste diepgaande ervaring op in de IT. Na een jaar vol met diverse projecten, voelde hij dat het tijd was voor een volgende stap. Die kans kwam in de vorm van een rol als systeembeheerder bij OZ Export in Aalsmeer. Als laatste stap in zijn professionele reis kwam Clint terecht bij HeadFirst, waar hij verantwoordelijk was voor 450 eindgebruikers in een team van 3 collega’s.

Een passie voor IT:

In een IT-wereld die voortdurend in beweging is, kan het een uitdaging zijn om bij te blijven met alle nieuwe technologieën en ontwikkelingen. Clint staat echter zijn mannetje in deze snel veranderende omgeving. Hij heeft zich gecertificeerd op meerdere gebieden, waaronder Microsoft 365, Microsoft Azure en cybersecurity. Deze certificeringen getuigen van zijn diepgaande kennis en vaardigheden op deze cruciale gebieden van de IT.

 

Voor elk Project een oplossing:

Met talloze projecten en migraties onder zijn riem, heeft Clint bewezen dat hij zich in elke IT-omgeving kan redden. Zijn expertise stelt hem in staat om complexe uitdagingen aan te pakken en innovatieve oplossingen te bieden die de productiviteit verhogen en de efficiëntie verbeteren. Of het nu gaat om het implementeren van een nieuwe cloud-infrastructuur, het beveiligen van gegevens of het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Maak Vandaag Kennis met Clint:

Als u meer wilt weten over Clint en zijn visie voor SCAV-IT, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. We zijn enorm trots op Clint als mede-oprichter en kijken ernaar uit om samen met hem onze klanten te blijven ondersteunen en te groeien.

Maak kennis met enkele van onze teamleden

Ons team staat klaar om uw team te ondersteunen

Met decennia aan ervaring in de IT-sector, leggen onze technici, bedrijfsadviseurs, helpdeskprofessionals en accountmanagers de nadruk op uw bedrijf en hoe we u kunnen ondersteunen bij het behalen van zakelijk succes. Bij SCAV-IT krijgt u de persoonlijke aanpak en expertise van ons team tot uw beschikking. Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerste consult om te ontdekken hoe we uw belangrijkste IT-behoeften kunnen aanpakken.

Neem contact met ons op

Partner op met ons en laat ons u volledig ontzorgen

Altijd klaar voor onze klanten! Vertel ons over uw IT-zorgen via ons contactformulier, en wij zorgen voor de rest.
Uw gemoedsrust is onze missie!

Uw voordelen:
Onze werkwijze
1

Grondige discovery van uw behoeften en doelen.

2

Gedetailleerd implementatieplan op maat.

3

Inrichting van uw infrastructuur volgens plan.

Plan een kennismakingsgesprek