Uitdagingen in Schaalbaarheid, Beveiliging en Back-up bij Musion

Over Musion

Musion is een innovatief en creatief bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, ontwerpen en hosten van websites voor hun klanten. Ze streven ernaar om unieke en op maat gemaakte digitale oplossingen te bieden die aansluiten bij de behoeften en doelen van hun klanten.

De challenges

Bij onze kennismaking met Musion ontdekten we dat hun websites werden gehost op een lokale Linux-machine, wat leidde tot beperkingen op het gebied van schaalbaarheid, beveiliging en back-upmogelijkheden. Dit belemmerde de groei van het bedrijf en hun vermogen om hun klanten de best mogelijke service te bieden.

Wat wij hebben gedaan

We hebben een Azure tenant voor Musion geïmplementeerd en een virtuele machine (VM) opgezet met DirectAdmin om hun webhostingplatform te moderniseren. Daarnaast hebben we de beveiliging versterkt en een betrouwbaar back-upsysteem opgezet, waardoor alle aspecten van hun webhostingdiensten nu onder één dak in Azure worden beheerd.

Werk macbook op een koffie tafel
Paarse pijl van puntjes naar beneden

De resultaten

Dankzij de door SCAV-IT geleverde oplossingen heeft Musion nu een schaalbaar, veilig en betrouwbaar webhostingplatform dat de groei van hun bedrijf ondersteunt. Dit stelt hen in staat om hun klanten betere en meer uitgebreide diensten aan te bieden en zich te concentreren op het leveren van hoogwaardige website-ontwerpen en -ontwikkeling.

De technologieën die wij hebben gebruikt voor Musion

Azure
WordPress
Sharepoint
Teams
Office365

Klaar om met ons in gesprek te gaan?

Referenties

Bekijk meer referenties

Neem contact met ons op

Partner op met ons en laat ons u volledig ontzorgen

Altijd klaar voor onze klanten! Vertel ons over uw IT-zorgen via ons contactformulier, en wij zorgen voor de rest.
Uw gemoedsrust is onze missie!

Uw voordelen:
Onze werkwijze
1

Grondige discovery van uw behoeften en doelen.

2

Gedetailleerd implementatieplan op maat.

3

Inrichting van uw infrastructuur volgens plan.

Plan een kennismakingsgesprek