Hoe onze Azure Cloudhosting-Oplossing bedrijfsprocessen optimaliseerde en schaalbaarheid verwezenlijkte

Over Bosma Properties

Bosma Properties is een gerenommeerd vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop, verhuur en beheer van residentiële en commerciële eigendommen. Ze streven ernaar om uitstekende service en waarde te bieden aan zowel vastgoedeigenaren als huurders.

De challenges

Bosma Properties kampte met uitdagingen op het gebied van communicatie, documentbeheer en efficiënte toegang tot bedrijfsgegevens. Dit belemmerde hun vermogen om snel te reageren op klantvragen en hun diensten efficiënt aan te bieden.

Wat wij hebben gedaan

SCAV-IT heeft Bosma Properties geholpen door het implementeren van cloud-gebaseerde oplossingen voor communicatie en samenwerking, zoals Microsoft Teams en SharePoint. Hierdoor kunnen medewerkers gemakkelijk samenwerken, documenten delen en toegang krijgen tot bedrijfsinformatie vanaf elke locatie. Daarnaast hebben we hun IT-infrastructuur geoptimaliseerd en beveiligingsmaatregelen versterkt om de bescherming van gevoelige gegevens te garanderen.

Werk macbook op een koffie tafel
Paarse pijl van puntjes naar beneden

De resultaten

Dankzij de oplossingen die door SCAV-IT zijn geïmplementeerd, heeft Bosma Properties nu een gestroomlijnd communicatiesysteem en efficiënt documentbeheer. Dit heeft geleid tot een verbeterde samenwerking tussen medewerkers, een snellere reactietijd op klantvragen en uiteindelijk een hogere klanttevredenheid. Bovendien heeft de verbeterde beveiliging en geoptimaliseerde IT-infrastructuur bijgedragen aan een betrouwbaardere en veiligere bedrijfsomgeving.

De technologieën die wij hebben gebruikt voor Bosma Properties

Azure
Office 365
PowerAutomate
PowerApps
NodeJS
Web Ontwikkeling

Klaar om met ons in gesprek te gaan?

Referenties

Bekijk meer referenties

Musion Web Design Logo

Uitdagingen in Schaalbaarheid, Beveiliging en Back-up bij Musion

Musion kampte met beperkingen in schaalbaarheid, beveiliging en back-upfunctionaliteiten, wat hun groei stagneerde. Deze uitdagingen benadrukten het belang van een geavanceerd ICT-beheer voor de continuïteit en veiligheid van het bedrijf. Het aanpakken van deze knelpunten is cruciaal voor het waarborgen van Musions toekomstige succes en betrouwbaarheid.

Learn more
Neem contact met ons op

Partner op met ons en laat ons u volledig ontzorgen

Altijd klaar voor onze klanten! Vertel ons over uw IT-zorgen via ons contactformulier, en wij zorgen voor de rest.
Uw gemoedsrust is onze missie!

Uw voordelen:
Onze werkwijze
1

Grondige discovery van uw behoeften en doelen.

2

Gedetailleerd implementatieplan op maat.

3

Inrichting van uw infrastructuur volgens plan.

Plan een kennismakingsgesprek