Beveiliging en compliance

Bent u klaar voor ISO27001 en NEN-certificering? Beveilig uw bedrijf en gegevens effectief en vereenvoudig het auditproces met onze oplossingen.

Professioneel Beveiligingsbeheer voor Digitale Veiligheid

Bij SCAV-IT begrijpen we de noodzaak van een robuuste beveiligingsinfrastructuur om uw bedrijf te beschermen tegen steeds evoluerende cyberdreigingen. Daarom bieden we drie verschillende beveiligingspakketten, elk ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften en vereisten van uw bedrijf.

SCAV-IT DataSafe Essentials Beveiliging

Standaard zonder extra kosten

Frequentie: Wekelijks
Componenten:

  • Netwerkbeveiliging
  • Endpoint-beveiliging
  • Security audits

Het Essentials-pakket biedt een solide basisniveau van bescherming met wekelijkse beveiligingscontroles en audits. Ideaal voor organisaties die op zoek zijn naar een effectieve beveiligingsoplossing binnen een budget.

SCAV-IT DataSafe Plus Beveiliging

Frequentie: Dagelijks
Componenten:

  • Netwerkbeveiliging
  • Endpoint-beveiliging
  • Security audits

Het Plus-pakket biedt uitgebreide bescherming met dagelijkse beveiligingscontroles en audits, ideaal voor bedrijven die een hoger niveau van beveiliging nodig hebben en streven naar proactieve bescherming tegen dreigingen.

SCAV-IT DataSafe Pro Beveiliging

Frequentie: Continu
Componenten:

  • Netwerkbeveiliging
  • Endpoint-beveiliging
  • Security audits

Het Pro-pakket biedt continue monitoring en real-time respons op bedreigingen. Met geavanceerde beveiligingsfuncties en een uitgebreide licentie, is dit pakket ideaal voor organisaties die maximale bescherming en compliance vereisen.

Met onze DataSafe Security Pakketten kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijf veilig is en beschermd wordt tegen de nieuwste cyberdreigingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken welk pakket het beste past bij de beveiligingsbehoeften van uw bedrijf.

Lees meer over onze SCAV-IT CyberShield componenten

FAQ

Meest gestelde vragen

In de loop der jaren hebben we geleerd dat voorkomen beter is dan genezen. Dit is tenslotte niet onze eerste rodeo, en we kennen de zwakke punten van organisaties maar al te goed. Om ervoor te zorgen dat onze klanten veilig kunnen werken, maken we gebruik van slimme triggers die ons niet alleen helpen bij het detecteren van dreigingen, maar ons ook in staat stellen om de nodige aanpassingen door te voeren. Zo sturen we aanvallers terug naar de tekentafel, terwijl we uw IT-infrastructuur veilig en beschermd houden.

Ons team bestaat uit gepassioneerde IT-enthousiastelingen die dagelijks verschillende fora lezen en up-to-date blijven over de laatste ontwikkelingen in de branche. Daarnaast volgen we regelmatig trainingen op het gebied van cyberbeveiliging, waardoor we goed op de hoogte zijn van de best practices. Onze certificeringen getuigen van onze expertise en tonen aan dat we echt weten waar we het over hebben. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw IT-infrastructuur in goede handen is bij ons team van deskundige professionals.

In ons team zijn we altijd verbonden via onze mobiele telefoons en laptops, ongeacht waar we ons bevinden. Incidenten die zich buiten kantooruren voordoen, worden direct door ons opgemerkt. We communiceren met elkaar en coördineren wie er op het betreffende incident zal reageren. Als collega’s kunnen we altijd op elkaar vertrouwen en er is altijd iemand bereid om cruciale problemen direct aan te pakken.

Succesverhalen

Hoe wij bedrijven hebben geholpen met onze Beveiliging en compliance dienst

Ontdek hoe onze IT-beveiligingsdiensten bedrijven helpen bij het beschermen tegen cyberdreigingen, het waarborgen van gegevensintegriteit en het handhaven van bedrijfscontinuïteit door middel van geavanceerde, op maat gemaakte oplossingen.

Neem contact met ons op

Partner op met ons en laat ons u volledig ontzorgen

Altijd klaar voor onze klanten! Vertel ons over uw IT-zorgen via ons contactformulier, en wij zorgen voor de rest.
Uw gemoedsrust is onze missie!

Uw voordelen:
Onze werkwijze
1

Grondige discovery van uw behoeften en doelen.

2

Gedetailleerd implementatieplan op maat.

3

Inrichting van uw infrastructuur volgens plan.

Plan een kennismakingsgesprek