Back-ups

Betrouwbare gegevensbescherming met Acronis, VEEAM of onze zelf gehoste oplossing.

SCAV-IT DataSafe Back-up Pakketten

Bij SCAV-IT begrijpen we dat het veiligstellen van uw bedrijfsgegevens cruciaal is voor het beschermen van uw organisatie tegen gegevensverlies en cyberaanvallen. Daarom bieden we drie verschillende back-uppakketten, elk ontworpen om te voorzien in de unieke behoeften en vereisten van uw bedrijf.

SCAV-IT DataSafe Essentials Back-up

Standaard zonder extra kosten

Frequentie: Wekelijks
Componenten:

  • Geautomatiseerde back-ups van bestanden en gegevens
  • Beveiligde opslag van back-upgegevens
  • Wekelijkse controle van back-upintegriteit

Het Essentials Back-up-pakket biedt een solide basisniveau van gegevensbescherming met wekelijkse back-ups en controle van back-upintegriteit. Ideaal voor organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbare back-upoplossing binnen een budget.

SCAV-IT DataSafe Plus Back-up

Frequentie: Dagelijks
Componenten:

  • Dagelijkse back-ups van bestanden en gegevens
  • Beveiligde opslag van back-upgegevens
  • Continue controle van back-upintegriteit

Het Plus Back-up-pakket biedt uitgebreide gegevensbescherming met dagelijkse back-ups en continue controle van back-upintegriteit. Ideaal voor bedrijven die streven naar proactieve bescherming tegen gegevensverlies en cyberbedreigingen.

SCAV-IT DataSafe Pro Back-up

Frequentie: Continu
Componenten:

  • Continuïteit van gegevensbescherming met real-time back-ups
  • Beveiligde opslag van back-upgegevens
  • Automatische verificatie van back-upintegriteit

Het Pro Back-up-pakket biedt continue gegevensbescherming met real-time back-ups en automatische verificatie van back-upintegriteit. Met geavanceerde functies en een uitgebreide licentie is dit pakket ideaal voor organisaties die maximale bescherming van bedrijfsgegevens en compliance vereisen.

Met onze DataSafe Back-up Pakketten kunt u erop vertrouwen dat uw bedrijfsgegevens veilig zijn en beschermd worden tegen gegevensverlies en cyberdreigingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken welk pakket het beste past bij de back-upbehoeften van uw bedrijf.

FAQ

Meest gestelde vragen

Onze oplossingen bieden geïntegreerde communicatie voor mobiele, vaste en cloud telefonie, waardoor naadloze samenwerking en verbeterde connectiviteit mogelijk zijn, allemaal aangedreven door Microsoft Teams.

Ze bieden geavanceerde oproep- en vergaderfuncties, waardoor effectieve samenwerking op afstand mogelijk is, ongeacht de locatie van uw teamleden.

Nee, onze oplossingen zijn eenvoudig te implementeren en te beheren, waardoor u uw communicatie gemakkelijk kunt beheren zonder gedoe.

Succesverhalen

Hoe wij bedrijven hebben geholpen met onze Back-ups dienst

Ontdek hoe onze telefonieoplossingen bedrijven helpen bij het verbeteren van communicatie, het verhogen van bereikbaarheid en het optimaliseren van klantinteracties met geavanceerde technologieën en maatwerkintegraties.

Neem contact met ons op

Partner op met ons en laat ons u volledig ontzorgen

Altijd klaar voor onze klanten! Vertel ons over uw IT-zorgen via ons contactformulier, en wij zorgen voor de rest.
Uw gemoedsrust is onze missie!

Uw voordelen:
Onze werkwijze
1

Grondige discovery van uw behoeften en doelen.

2

Gedetailleerd implementatieplan op maat.

3

Inrichting van uw infrastructuur volgens plan.

Plan een kennismakingsgesprek