Beveiliging en Compliance

Why hire an internal IT person, when you can have an entire team of IT experts for a fraction of the cost?

Bescherm uw bedrijf tegen de evoluerende dreigingslandschappen en zorg voor naleving van regelgeving

Ervaart uw organisatie regelmatig uitdagingen op het gebied van beveiliging en compliance, waardoor het risico op gegevensinbreuken toeneemt? Wanneer uw huidige beveiligingsmaatregelen eerder een zorg vormen dan een bescherming, dan zijn wij uw ideale partner. Als toonaangevende Managed Security Service Provider (MSSP) met specialisatie in Microsoft Azure, bieden wij op maat gemaakte oplossingen om uw bedrijf te beveiligen en te voldoen aan de strengste normen. Maak gebruik van onze expertise en:

  • Verbeter Beveiliging met Microsoft Sentinel: Detecteer en reageer proactief op bedreigingen met behulp van geavanceerde analyses en automatisering. Microsoft Sentinel biedt een uitgebreid overzicht van de beveiligingsstatus van uw organisatie, waardoor u snel kunt ingrijpen bij potentiële dreigingen.

  • Versterk Endpoint Beveiliging met Windows Defender: Bescherm uw apparaten tegen geavanceerde malware en andere bedreigingen met Windows Defender. Onze oplossingen zorgen ervoor dat uw endpoints veilig blijven, waardoor de algehele beveiliging van uw bedrijfsomgeving wordt verhoogd.

  • Bereik Compliance met ISO 27001 en NEN: Onze oplossingen zijn ontworpen met naleving van normen in gedachten. Wij helpen u bij het voldoen aan internationale normen zoals ISO 27001 en NEN, waardoor u het vertrouwen van uw klanten en partners vergroot.

  • Continue Monitoring en Incident Response: Onze diensten omvatten continue monitoring van uw digitale omgeving en een snelle respons op incidenten. Dit minimaliseert de impact van mogelijke inbreuken en garandeert een veerkrachtige beveiligingsinfrastructuur.

  • Trainingen en Bewustzijnsprogramma’s: Investeer in de kennis van uw team door middel van aangepaste trainingen en bewustzijnsprogramma’s. Hierdoor worden uw medewerkers een integraal onderdeel van uw beveiligingsstrategie.

Zekerheid

Bereik compliance met ISO 27001 en NEN-normen, waardoor u het vertrouwen van klanten en partners vergroot.

Betrouwbaarheid

Versterk endpointbeveiliging met Windows Defender, waardoor uw apparaten beschermd zijn tegen geavanceerde bedreigingen.

Resilience

Garandeer een veerkrachtige beveiligingsinfrastructuur met continue monitoring en snelle incidentrespons.

Expertise

Verbeter beveiliging met Microsoft Sentinel, een geavanceerd platform voor het detecteren en proactief reageren op bedreigingen.

Neem contact met ons op

Partner op met ons en laat ons u volledig ontzorgen

Altijd klaar voor onze klanten! Vertel ons over uw IT-zorgen via ons contactformulier, en wij zorgen voor de rest.
Uw gemoedsrust is onze missie!

Uw voordelen:
Onze werkwijze
1

Grondige discovery van uw behoeften en doelen.

2

Gedetailleerd implementatieplan op maat.

3

Inrichting van uw infrastructuur volgens plan.

Plan een kennismakingsgesprek