Als ervaren detacheerder heeft SCAV-IT nauw samengewerkt met YellowFriday om hen te voorzien van meerdere IT-professionals

Over Yellow Friday

YellowFriday is een dynamisch en groeiend bedrijf dat zich specialiseert in het detacheren van hooggekwalificeerde IT-professionals. Ze streven ernaar om zowel opdrachtgevers als IT-specialisten te voorzien van de beste match, wat resulteert in succesvolle projecten en tevreden klanten.

De challenges

YellowFriday had behoefte aan een betrouwbare partner die hen kon voorzien van gekwalificeerde IT-professionals om te voldoen aan de groeiende vraag van hun klanten. Het vinden van de juiste kandidaten met de benodigde vaardigheden en ervaring was essentieel voor het succes van hun projecten en de tevredenheid van hun klanten.

Wat wij hebben gedaan

Als ervaren detacheerder heeft SCAV-IT nauw samengewerkt met YellowFriday om hen te voorzien van meerdere IT-professionals die perfect passen bij de behoeften van hun projecten. We hebben ons netwerk van IT-specialisten ingezet om de juiste kandidaten te selecteren op basis van hun vaardigheden, ervaring en culturele fit met de klantorganisaties.

Werk macbook op een koffie tafel
Paarse pijl van puntjes naar beneden

De resultaten

Dankzij de samenwerking met SCAV-IT heeft YellowFriday hun klanten met succes voorzien van hooggekwalificeerde IT-professionals, wat heeft geleid tot succesvolle projecten en een hoge klanttevredenheid. Deze samenwerking heeft bijgedragen aan de groei en het succes van YellowFriday en heeft hun reputatie als betrouwbare leverancier van IT-detacheringsdiensten versterkt.

De technologieën die wij hebben gebruikt voor Yellow Friday

Geen

Klaar om met ons in gesprek te gaan?

Referenties

Bekijk meer referenties

Musion Web Design Logo

Uitdagingen in Schaalbaarheid, Beveiliging en Back-up bij Musion

Musion kampte met beperkingen in schaalbaarheid, beveiliging en back-upfunctionaliteiten, wat hun groei stagneerde. Deze uitdagingen benadrukten het belang van een geavanceerd ICT-beheer voor de continuïteit en veiligheid van het bedrijf. Het aanpakken van deze knelpunten is cruciaal voor het waarborgen van Musions toekomstige succes en betrouwbaarheid.

Learn more
Neem contact met ons op

Partner op met ons en laat ons u volledig ontzorgen

Altijd klaar voor onze klanten! Vertel ons over uw IT-zorgen via ons contactformulier, en wij zorgen voor de rest.
Uw gemoedsrust is onze missie!

Uw voordelen:
Onze werkwijze
1

Grondige discovery van uw behoeften en doelen.

2

Gedetailleerd implementatieplan op maat.

3

Inrichting van uw infrastructuur volgens plan.

Plan een kennismakingsgesprek